Mevlüt Erdinc: “Jag är överens med Fenerbahce”

Den turkiska nyhetsbyrån DHA skrev under fredagsförmiddagen om att den 27-årige turkiska anfallaren Mevlüt Erdinc till vardags i St Etienne ska ha sagt att han är överens med Fenerbahce.

Det ska ha varit under en kulturfestival i den franska staden Lyon då Mevlüt ska ha svarat ja på frågan från DHA’s reporter om han ska till Fenerbahce och även lagt till att han är överens med Fenerbahce. Det har tidigare ryktats om att Mevlüt som har gjort 9 ligamål på 29 matcher i franska ligan under den pågående säsongen är på väg till Fenerbahce.

DHA skriver vidare att Mevlüt ska ha tidigare under säsongen meddelat sin agent om att han vill lämna Frankrike och fortsätta sin karriär i Turkiet istället vilket ska ha lett till tidiga förhandlingar med Fenerbahce som uppges köpa loss honom för 3,5 miljoner Euro.

Mevlüt som under sin karriär har spelat för Sochaux, Paris SG, Rennes och St Etienne har gjort 71 mål på 228 matcher i Ligue 1.