Turkiet utslagna ur U17-EM

Det turkiska U17-landslaget var mer eller mindre tvungna att vinna sin andra match i U17-EM mot England efter premiärförlusten (2-3) mot Holland men det blev tyvärr förlust med hela 1-4 vilket innebär att laget är utslagna ur turneringen med en match kvar som spelas mot värdlandet Malta torsdagen den 15e maj.

Precis som i matchen mot Holland så tog Turkiet ledningen mot England genom Bursaspors anfallare Enes Ünal. Hans mål kom i den 16e minuten men England lyckades kvittera bara ett par minuter senare och när sedan Turkiets mittfältare Hasan Özkan blev utvisad i slutet av den första halvleken så tog England över spelet helt och hållet i den andra halvleken. Laget skapade flera målchanser varav tre resulterade i mål vilket gav slutresultatet 4-1.

Det går att se höjdpunkterna från matchen mot Holland här och mot England här.