Uppgifter: Serdar Gürler klar för Trabzonspor *UPPDATERAD*

Den turkiska sportkanalen Lig TV har gått ut med informationen på sin hemsida om att Trabzonspor har kommit överens med Elazigspor som ramlade ur högsta ligan under den gångna säsongen om att köpa loss den 22-årige yttermittfältaren för 1,5 miljoner Euro.

Serdar som efter att ha succé i Elazigspor säsongen 2012/13 då han gjorde 6 mål samt 2 assist på 23 ligamatcher var på väg till Besiktas sommaren 2013 men den svartvita klubben backade ur en eventuell övergång när utgångspriset blev för högt. Serdar som gjorde 1 mål samt 9 assist på 31 ligamatcher under den gångna förlängde sitt kontrakt med Elazigspor till 2017 i oktober förra året.

UPPDATERING:
Trabzonspor har meddelat börsen (KAP) om att klubben har inlett förhandlingar med Elazigspor angående Serdar Gürler. Någon övergångssumma framkommer inte i meddelandet men det spekuleras i medierna om att det kommer att landa runt 1,5 till 2 miljoner Euro.