VIDEO: Tre turkiska målskyttar i Bundesliga

Tre turkar gjorde mål i Bundesliga under lördagen. Hakan Calhanoglu gjorde sitt 11e ligamål för säsongen när han reducerade till 1-3 i Hamburgs möte mot Bayern München men målet hjälpte föga då Hamburg förlorade med 1-4 till slut och är nu på väg ut ur Bundesliga för första gången i klubbens historia. Med en omgång kvar kan det bli minst kvalspel för deras del.

Dagens andra turkiska målskytt var den 19-årige försvararen Kaan Ayhan, turkisk U21-landslagsspelare som har fått mycket speltid i Schalke 04 under vårsäsongen och som gjorde sitt första A-lagsmål för klubben när Freiburg besegrades med 2-0 på bortaplan.

Dagens sista mål gjordes av den 20-årige mittfältaren Emre Can som gjorde sitt 3e mål på 29 ligamatcher den här säsongen när Bayer Leverkusen besegrade Eintracht Frankfurt med 2-0 på bortaplan. Även Ömer Toprak och Eren Derdiyok spelade i Leverkusens segermatch.

Både Schalke 04 och Bayer Leverkusen ligger på Champions League-plats med en omgång kvar att spela.

Hakan Calhanoglus mål mot Bayern München

Kaan Ayhans mål mot Freiburg

Emre Cans mål mot Eintracht Frankfurt