Bursaspors nya tränare ute efter Samuel Holmén

Bursaspors nya tränare Senol Günes vill förstärka lagets mittfält med den svenske mittfältaren Samuel Holmén. I alla fall om man ska tro Lig TV som skriver att Bursaspor har undersökt möjligheten att värva honom i sommar. Samuel spelade endast 6 ligamatcher med Fenerbahce förra säsongen och ingår enligt skriverierna i medierna inte i tränaren Ersun Yanals framtidsplaner.

Bursaspor sägs även vara ute efter den landslagsmeriterade målvakten Sinan Bolat som har kontrakt med Porto men som var utlånad till Kayserispor under den andra halvan av säsongen. Bursas förste möte med Sinan ska ha varit negativt. En spelare som redan har skrivit på för Bursaspor är den 18-årige vänsterbacken Emre Tasdemir som kommer närmast från Ankaragücü i tredjedivisionen där han gjorde 6 mål på 24 ligamatcher och en annan spelare som är väldigt nära att skriva på för klubben är Aydin Karabulut som har en bra säsong i Sivasspor bakom sig.

Spelare som skrivs vara på väg bort från klubben är målvakten Sebastian Frey, vänsterbacken Taye Taiwo och mittbacken Renato Civelli som alla var dyra nyförvärv inför den gångna säsongen men som lyckades inte leva upp till klubbens förväntningar. Två andra spelare, som hamnade i klubbens frysbox under den gångna säsongen, Colin Kazim-Richards och Sebastian Pinto uppges också vara på väg bort.