Hikmet Karaman får lämna Kayseri Erciyesspor

Hikmet Karaman som tog över tränarjobbet i Bursaspor i februari förra året men fick sparken mindre än ett halvår senare efter misslyckandet i Europa League-kvalet blev inte långvarig i Kayseri Erciyesspor heller trots att han lyckades rädda kvar laget i högsta ligan.

När han tog över tränarjobbet i Erciyesspor så låg klubben precis under nedflyttningsstrecket på 16e plats med 12 poäng efter 15 matcher. När säsongen var över 19 matcher senare så hade laget samlat på sig ytterligare 25 poäng och avslutat ligan på en 14e plats med tre poängs marginal ner till Elazigspor på sista nedflyttningsplatsen.

Men trots det så får Hikmet Karaman inte vara kvar på sin post. Klubbens ledning med presidenten Ziya Eren i spetsen har sedan säsongsavslutningen varit i ett par möten med Hikmet om hans framtid men parterna har inte lyckats komma överens och därför valt att gå skilda vägar.