Välkommen till Silly Season

Storklubbarna fortsatt efter Arda
Stannar han kvar i Atl Madrid, eller blir det en flytt från Madrid för Arda? Detta är definitivt en av de stora transfer-frågorna denna sommar. Barcelona, Man United och Liverpool är tre av de klubbar som visat intresse för Arda. Atletico som nyligen vann ligan och spelade CL-final kommer göra allt för att behålla sin guldklimp, men kommer det ett bra bud på stjärnan så blir det nog svårt att behålla honom.

Mevlüt till England eller Turkiet?
Det är inte bara storklubbarna i Turkiet som är ute efter Mevlut Erdnic. Nu rapporteras det även att Newcastle är ute efter anfallaren som gjorde 12 mål i Ligue 1 den gångna säsongen.

Roma fortsätter jaga talangen
De senaste dagarna har de rapporteras om att Roma är väldigt intresserade av Salih Ucan från Fenerbahce, enligt italienska medier är Roma och Fener i förhandlingar om honom. Roma sägs ha erbjudit 8 miljoner euro, medan Fener kräver 15 milj euro. 20 åringen har tre år kvar med sitt kontrakt med Fenerbahce.

Senderos till Trabzonspor?
Rapporteras om att den forna Arsenalbacken och nuvarande Valenciaspelaren Senderos är på väg mot Svarta havet och Trabzonspor. Trabzon vill säkra ett kontrakt med honom innan VM börjar. Senderos skrev på ett 6 månaders kontrakt med Valencia i Januari och spelade endast åtta matcher.

Trabzon fortsätter vara heta på marknaden
Nu sägs man även vara ute efter Gökdeniz Karadeniz från Rubin Kazan. Karadeniz som lämnade Trabzonspor 2008 för Rubin Kazan för runt 6 milj euro vill avsluta sin karriär på hemmaplan.

Mancini vill ha Eder Balanta
Ni som spelar Football Manager vet säkert vem Eder Balanta är. För er andra är det en mittback från Colombia som spelar i River Plate. En stortalang helt enkelt, som har många ögon från i Europa på sig. Men nu sägs detta vara Mancinis drömvärvning till Galatasaray. Det kommer inte bli billigt.. Det kommer inte bli enkelt…