VIDEO: Erkan Zengin och Jimmy Durmaz bäst i Sverige mot Belgien

Erkan Zengin samt Jimmy Durmaz fick båda två chansen från start när Sverige på söndagskvällen mötte Belgien i en träningslandskamp på hemmaplan och båda två stod för bra insatser trots förlust med 0-2 efter mål av Romelu Lukaku samt Eden Hazard.

Duon hyllades efter matchen och låg också bakom Sveriges bästa chans i matchen när Erkan spelade till Jimmy som sköt i ribbans överkant.

Fotbollskanalen gav Erkan som enda spelare 4 i betyg och Jimmy fick 3. Läs mer här.

Zlatan Ibrahimovic som själv missade matchen pga skada hyllade spelarna och skrev bl.a. “Erkan Zengin och Jimmy Durmaz. Överlägsna!” sin egna app. Läs mer om det på Fotbollskanalen eller Sportbladet.

Erkan Zengin efter matchen
“Jag hoppas det, men jag kan göra bättre grejer också, ingen vet hur jag spelar annars. Det är ingen som sett mig i turkiska ligan utan bara på träningar här. Jag är nöjd.” Läs artikeln i sin helhet här.

Jimmy Durmaz efter matchen
“Jag spelade bra, spelade bra fotboll. Jag visade att jag kan spela på en av de tre centrala mittfältspositionerna, och jag vet ju sedan innan att jag kan spela på kanten också.” Läs artikeln i sin helhet här.

Förutom Erkan och Jimmy från den turkiska ligan så spelade även Andreas Isaksson medan John Dahlin inte fick någon speltid.

Höjdpunkterna från matchen

Erkan efter matchen