Balikesirspor meddelar: Karikari och Lalawele på väg tillbaka

Kwame Karikari och Atakora Lalawele som Balikesirspor lånade in från AIK inför förra säsongen var båda två mycket delaktiga i klubbens uppflyttning till Süper Lig. Karikari gjorde 11 mål samt 3 assist på 23 ligamatcher och Lalawele gjorde 5 mål samt 12 assist på 36 ligamatcher.

Efter lånetiden så hade Balikesirspor köpoption på Karikari samt Lalawele men klubben lyckades aldrig komma överens med AIK och spelarna återvände därför till Sverige. Det såg ut som om det inte skulle bli något mer spel i Balikesir för duons del men Balikesirspor gick nyligen ut på sin officiella hemsida om att nya förhandlingar med AIK har gått positiv och att Karikari samt Lalawele förväntas inom kort anlända till Turkiet för att skriva på kontrakten.

Läs mer om Balikesirspors uppflyttning till Süper Lig här.