Bryan Ruiz istället för Manuel Lanzini

Besiktas försökte köpa loss Manuel Lanzini men långdragna förhandlingar med River Plate ledde till klubben till slut drog sig ur en eventuell affär och nu har man istället vänt blickarna mot Fulham och den 28-årige offensiva mittfältaren Bryan Ruiz lagkapten i Costa Rica som nådde en historisk kvartsfinal i VM i Brasilien tidigare i sommar.

Enligt uppgifterna från medierna så har Besiktas varit i samtal med Fulham i drygt en vecka och förhandlingarna uppges gå positivt. Fulham ska först ha begärt 6 miljoner Euro för Ruiz vars kontrakt med den engelska klubben går ut i juni nästa år men Besiktas ska ha fått ner summan till 4 miljoner.

Bryan Ruiz inledde förra säsongen i Fulham där han gjorde 1 mål på 12 ligamatcher men lånades ut till PSV Eindhoven i januari där han gjorde 5 mål på 14 ligamatcher. Ruiz statistik i Fulham under hans första två säsonger är 6 mål på 56 ligamatcher. Dessförinnan var han en stor stjärna i Twente där han gjorde 35 mål på 65 ligamatcher.