Ceyhun Gülselam återvänder till Tyskland – klar för Hannover 96

Den 26-årige mittfältaren Ceyhun Gülselam vars kontrakt med Galatasaray gick ut den sista maj tidigare i år har skrivit på ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år med Bundesliga-klubben Hannover 96 som tränas av den f.d. landslagsspelaren Tayfun Korkut, läs mer om det här.

Ceyhun som är född- och uppvuxen i Tyskland lämnade SpVgg Unterhaching inför säsongen 2008-09 för spel i Trabzonspor där han stannade i tre säsonger innan han lämnade klubben efter att kontraktet gick ut och skrev på för Galatasaray. I Galatasaray fick han sparsamt med speltid under sin första säsong i klubben och lånades inför den andra halvan av säsongen (2012-13) ut till Kayserispor där han startade i 16 av 17 ligamatcher. Under förra säsongen, hans sista i klubben, spelade han 20 ligamatcher.

Innan Ceyhun hamnade i SpVgg Unterhaching spelade han i Bayern Münchens pojk- och ungdomslag från åldern 8 till 16.