Kamerunsk mittfältare klar för Akhisar Belediyespor

Akhisar Belediyespor som har gjort sig av med hela 19 spelare under sommaren har värvat den 25-årige kamerunske mittfältaren Arnaud Sutchuin Djoum som har spelat i holländska Roda under de sex senaste säsongerna. Förra säsongen spelade han i 22 ligamatcher i holländska ligan. Innan tiden i Roda spelade han i Anderlecht och RWDM Brussels i Belgien.

Spelarna som har lämnat Akhisar är: Alessandro Riedle, Gideon Adinoy Sani, Luciano Guaycochea, Özgürcan Özcan, Hakan Ateş, Gökhan Dinçer, Mustafa Aşan, Kerem Bulut, Önder Akdağ, Oğuzhan Azğar, Bekir Öztürk, Evren Özyiğit, Emin Aladağ, Serkan Yalçın, Sertan Vardar, İvan Sesar, Erkan Taşkıran, Emrah Eren och Çağdaş Atan. De flesta av spelarna har varit reserver i laget förutom de tre försvararna: Sertan (33 år), lagkaptenen Emrah (35 år) samt Cagdas (34 år) som har varit ordinarie i lagets backlinje de senaste åren.

Akhisar Belediyespor har förutom Arnaud Sutchuin Djoum även gjort klart med Muhammed Burak Taşdemir från Pazarspor samt Caglar Birinci från Elazigspor som tidigare spelat för Galatasaray. Klubben har också en ny tränare inför säsongen i Mustafa Resit Akcay som ersätter Hamza Hamzaoglu som har blivit assisterande förbundskapten i det turkiska landslaget.