Karabükspor fortsätter att värva spelare

Kardemir Karabükspor som ska försöka kvala in till Europa Leagues gruppspel senare i sommar har gjort klart med ytterligare två spelare.

Från Elazigspor ansluter Onur Ayik, 24 år, som gjorde 3 mål på 21 ligamatcher förra säsongen och från Eintracht Frankfurt ansluter den 21-årige målvakten Aykut Özer som spelade 23 matcher för klubbens andralag under förra säsongen. Bägge spelarna har skrivit på ett treårskontrakt vardera med Karabükspor.

Sedan tidigare har klubben värvat den 30-årige anfallaren Dominick Kumbela från Kongo som gjorde 9 mål på 30 matcher i Bundesliga förra säsongen när nykomlingen Eintracht Braunschweig ramlade ur ligan. Kumbela gjorde sammanlagt 64 mål på 164 matcher för Braunschweig.

Andra spelare som har skrivit på för Karabük är Erkan Kas och Tanju Kayhan från Besiktas som har skrivit på för tre år, Burkina Faso-anfallaren Abdou Razack Traore som gjorde 8 mål på 26 ligamatcher för Gaziantepspor förra säsongen samt Ibrahim Serdar Aydin som ansluter på lån från Fenerbahce.