Kayseri Erciyesspor lånar från Aston Villa

Kayseri Erciyesspor har gjort klart med den 23-årige mittfältaren Yacouba Sylla på lån från den engelska klubben Aston Villa. Sylla skrev under måndagen på kontraktet med Erciyesspor.

Yacouba Sylla som är landslagsspelare för Mali spelade 11 matcher i Premier League förra säsongen för Aston Villa och säsongen innan blev det också 11 matcher. Dessförinnan spelade han tre säsonger i Frankrike för Ligue 2-klubben Clermont.

Kayseri Erciyesspor har inför säsongen förlängt kontrakten med målvakten Gökhan Degirmenci och försvararen Cem Can samt värvat målvakten Zülküf Özer från Elazigspor, försvararen Mahmut Özen från Malmö FF, mittfältaren Cenk Ahmet Alkilic från Caykur Rizespor och anfallarna Necati Ates från Eskisehirspor samt Ilhan Parlak från Kardemir Karabükspor.

Klubben har också en ny tränare inför nästa säsong: Bülent Korkmaz, Galatasarays gamla mittback.