KLART: Olcan Adin till Galatasaray

Under fredagen blev Olcan Adins övergång från Trabzonspor till Galatasaray klar. Efter några dagars förhandlingar kom klubbarna överens om att Galatasaray ska betala 4 miljoner Euro i övergångssumma för Olcan samt att Salih Dursin (bilden nedan) som värvades från Kayserispor till Galatasaray i januari tidigare i år ska lånas ut till Trabzonspor under två säsonger utan någon kostnad. Trabzonspor kommer att betala Salihs lön och har samtidigt en köpoption på 1,75 miljoner Euro som klubben närsomhelst kan utnyttja under lånetiden.

Olcan har skrivit på ett fyraårskontrakt med Galatasaray värt 1.6 miljoner Euro samt 15 000 Euro per match första året, 1.7 miljoner Euro samt 15 000 Euro per match andra året, 1.8 miljoner Euro samt 15 000 Euro per match tredje året och 1.9 miljoner Euro samt 15 000 Euro per match det sista året.