Inför supercupen: Fenerbahces tränare Ismail Kartal: “Vi kommer att vinna cupen”

På måndagskvällen möts Fenerbahce och Galatasaray i turkiska supercupen på 19 Mayis stadion i Manisa och Fenerbahces nya tränare Ismail Kartal tror stenhårt på seger: “Vi vill vinna cupen och kommer att göra det också“.

Turkiska fotbollsförbundet (TFF) har intervjuat båda lagens tränare inför avspark.

Ismail Kartal: “Vi är redo för matchen, vi vill vinna cupen och kommer att göra det också. För att lyckas med bedriften kommer vi att ge allt från matchens första minut till slutsignalen. Vi respekterar våra motståndare och förväntar oss detsamma tillbaka. Som tränare har vi gjort allt för att förbereda våra spelare. Nu är det upp till dom.

Var säkra på en sak. Så fort vi gör entré på planen så har vi endast en sak i tankarna: Spela bra fotboll, uppträda i sann Fair Play anda samt göra rätt för Fenerbahces heliga tröja. I en fotbollskväll som denna ska fotbollen och vänskapen segra.”