Officiellt: Martin Mutumba har skrivit på för Orduspor

BucWCu_IIAARZ6QOrduspor har meddelat på sin officiella hemsida om att den 29-årige yttermittfältaren Martin Mutumba har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.

Orduspor blir Martins andra turkiska klubb i karriären. I januari tidigare i år skrev han på ett 2,5 årskontrakt med Caykur Rizespor men efter utebliven speltid valde parterna att gå skilda vägar. Sedan dess har Martin varit bl.a. på provspel med engelska Millwall.

Orduspor tog sig upp till Süper Lig inför säsongen 2011-12 och lyckades hålla sig kvar som nykomlingar men säsongen efter (2012-13) ramlade man ur. Förra säsongen (2013-14) var laget nära att ta sig upp igen. Efter att ha slutat på tredje plats i tabellen efter 36 spelade matcher så blev man utslagna i playoffens semifinal mot Mersin Idman Yurdu med sammanlagt 1-3.