Trabzonspor reste till Ryssland

Trabzonspor som vann det första mötet mot FK Rostov med 2-0 i Europa Leagues sista kvalomgång reste under måndagen till Ryssland med följande trupp:

Onur, İbrahim Demir, Soner Aydogdu, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Hasan Batuhan, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Caner Osmanpasa, Yusuf Erdogan, Deniz Yilmaz, Gökhan Karadeniz, Oscar Cardozo, Salih Dursun, Sefa Yilmaz, Fatih Öztürk, Fatih Atik, Essaid Belkalem, Carl Medjani, Musa Nizam och İshak Doğan.

Två spelare som fanns med i startelvan i första mötet men som inte följde med till Ryssland var Jose Bosingwa som skadat sig och blir borta i drygt tre veckor samt Kevin Constant som drabbats av influensa. Dessutom saknas lagets senaste nyförvärv Mehmet Ekici samt en rad andra spelare bl.a. Florent Malouda (petad från A-laget), Özer Hurmaci, Gustavo Colman, Serdar Gürler m.fl. som inte har fått chansen av tränaren Vahid Halilhodzic.