VIDEO: Galatasaray vann igen – slog Sivasspor på hemmaplan

Efter tre matcher utan någon seger lyckades Galatasaray på nytt att vinna när Sivaspor besegrades på fredagskvällen på hemmaplan med 2-1.

Gästerna inledde matchen bäst och skapade ett par målchanser men varken John Utaka eller Aatif Chahechouhe kunde utnyttja chanserna. Istället var det Galatasaray som tog ledningen i den 19e minuten när den kamerunske mittbacken Aurelien Chedjou nådde högst upp på en hörna slagen av Olcan Adin och nickade in ledningsmålet.

Drygt en kvart fick Galatasaray en straffspark som Burak Yilmaz missade/målvakten Ertugrul Taskiran räddade men Burak hade inga problem med att sätta returen i mål vilket innebar att första halvleken slutade 2-0 till hemmalaget.

I den andra halvleken reducerade Sivasspor i den 70e minuten genom inhopparen, den nigerianske anfallaren Macauley Chrisantus och Sivas hade senare ytterligare chanser att kvittera men lyckades aldrig få bollen i nät.

Galatasaray gick upp på 7 poäng i tabellen medan Sivasspor som fortfarande inte har vunnit efter 4 matcher (2 oavgjord och 2 förluster) ligger under nedflyttningsstrecket.