Akhisar Belediyespor vann seriefinalen mot Fenerbahce – efter två mål av Gekas

Akhisar Belediyespor och den 34-årige grekiske måltjuven Theofanis Gekas fortsätter att visa storform. Under söndagskvällen slog den grekiske anfallaren till med två nya mål när Akhisar vann seriefinalen mot Fenerbahce med 2-0 och befäste sin ledning i tabellen.

1-0 kom i den 23e minuten sedan Gekas fått en långpassning av Bilal Kisa och 2-0 kom i den 49e minuten efter passning av brassen Bruno Mezenga.

Akhisar Belediyespor toppar tabellen efter 4 omgångar med 10 poäng, två poäng före Besiktas och Fenerbahce ligger på 5e plats i tabellen, på samma poäng som Genclerbirligi och Galatasaray.

Theofanis Gekas som har gjort 2 mål i de 3 senaste matcherna toppar skytteligan med 6 mål på de 4 första matcherna, tre mål före Olcay Sahan i Besiktas. Han har nu gjort 39 mål på 54 matcher i Süper Lig för Samsunspor, Akhisar Belediyespor samt Konyaspor varav 5 av målen har kommit mot Fenerbahce.

Se målen och höjdpunkterna från matchen här.