Balikesirspor besegrade Galatasaray

Nykomlingen Balikesirspor som återvände till högsta ligan i år efter nästan fyrtio års frånvaro hade inlett den pågående säsongen med två raka förluster men under söndagskvällen tog laget första trepoängaren efter att ha besegrat Galatasaray på hemmaplan med 2-0. Senast Balikesirspor spelade i högsta ligan var säsongen 1975-76.

Sercan Yildirim som är på lån från just Galatasaray till Balikesirspor gjorde via Semih Kayas fot 1-0 i den 22a minuten och precis innan halvtidsvilan ökade Gökhan Ünal på till 2-0 vilket också blev slutresultatet då den andra halvleken slutade mållös.

För Balikesirspor var segern välkommen men för Galatasaray var det tredje raka tävlingsmatchen utan seger och i dessa matcher har laget endast gjort ett mål vilket får tränaren Cesare Prandelli en hel del att fundera på.

Se målen och höjdpunkterna från matchen här.