Loret Sadiku målskytt när Mersin Idman Yurdu vann

Nykomlingen Mersin Idman Yurdu fortsätter att gå bra. Efter 0-1 förlusten mot Besiktas i premiären har klubben spelat fyra tävlingsmatcher utan förlust varav tre matcher i ligaspelet med utgången två segrar och en oavgjord. I den oavgjorda matchen mot Kasimpasa tappade man 0-2 till 2-2 i slutet av matchen.

Under måndagskvällen vann laget sin andra raka ligaseger när Kardemir Karabükspor besegrades med 2-0 på bortaplan. Ledningsmålet kom i den 30e minuten efter ett snyggt samarbete mellan Loret Sadiku samt Tita på vänsterkanten som avslutades med att Sadiku klippte till precis innanför straffområdet och gjorde mål i krysset. Det blev halvtidsresultat och i den 70e minuten fastställde Efe Halil Özarslan slutresultatet efter en tilltrasslad situation i straffområdet.

Mersin gick i och med segern upp på fjärde plats i tabellen medan Karabükspor som ligger sist i tabellen med 1 poäng fortfarande inte har vunnit någon match i inledningen av säsongen. Sadiku som förutom ett mål även drog på sig ett gult kort spelade hela matchen medan Abdulrahman Khalili blev utbytt för Mersin i den 66e minuten.

Se målen och höjdpunkterna från matchen här.