Oscar Cardozo räddade poäng på tilläggstid

En av Trabzonspors många nyförvärv inför säsongen, kanske den mest spektakuläraste, den 31-årige paraguayanske anfallaren Oscar Cardozo som under sina år i Benfica gjorde 111 mål på 175 matcher i portugisiska ligan gjorde under måndagskvällen sitt första ligamål i Turkiet när Trabzonspor spelade oavgjord för tredje gången i rad i ligaspelet i bortamatchen mot Istanbul Basaksehir.

Cardozo som inledde matchen på bänken fick hoppa i den 57e minuten. I den 93e minuten klev han fram och dundrade in straffsparken som innebar 1-1. Dessförinnan hade den bosniske mittfältaren Edin Visca som gjorde 10 mål på 34 matcher i andra divisionen förra säsongen gett Istanbul Basaksehir med ett snyggt mål efter assist av Marcio Mossoro.

Och precis som Trabzonspor så har även Istanbul Basaksehir spelat oavgjord i alla sina ligamatcher hittills under säsongen. Trabzonspor har spelat 6 tävlingsmatcher den här säsongen varav 4 har slutat oavgjord.

Mot slutet av matchen hettade det till i ett par minuter när Trabzonspor inte fick med sig en frispark vilket resulterade i att lagets tränare Vahid Halilhodzic blev uppvisad på läktaren, målvakten Onur Kivrak fick gult kort samt att en åskådare tog sig in på planen.

Se målen och höjdpunkterna från matchen här.