Theofanis Gekas tvåmålsskytt när Akhisar gick upp i serietopp

Den 34-årige grekiske måltjuven Theofanis Gekas följde upp sina två mål i den förra omgången mot Sivasspor med två nya mål när Akhisar Belediyespor under lördagen besegrade Kayseri Erciyesspor på bortaplan med 2-1 och gick upp i serieledning.

Men det började inte bra för Akhisars del som hamnade i underläge när Cenk Ahmet Alkilic gav hemmalaget ledningen i den 33e minuten vilket också blev halvtidsresultatet.

I den 53e minuten kvitterade Gekas efter att ha nickat in en hörna och i den 90e minuten gjorde han segermålet från nära håll. Akhisar Belediyespor gick i och med segern upp i serieledning med 7 poäng efter 3 matcher och Gekas gick upp i ensam skytteligaledning med 4 mål på 3 matcher.

Theofani Gekas har gjort 37 mål på 53 matcher i Süper Lig för Samsunspor, Akhisar Belediyespor samt Konyaspor varav 6 mål på 14 matcher har kommit under höstsäsongen och 31 mål på 39 matcher har kommit under vårsäsongen.

Se målen och höjdpunkterna från matchen här.