VIDEO: Daniel Güiza målskytt i Copa Sudamericana

Någon som undrar var Daniel Güiza håller till nuförtiden? Efter att ha lämnat Fenerbahce för spel i Getafe inför säsongen 2011/12 där han gjorde 3 mål på 19 matcher i La Liga försvann han till Malaysia för spel i Darul Takzim men där blev han inte långvarig.

Sedan drygt ett år tillbaka spelar han i Paraguay för Cerro Porteno där det går hyggligt för honom. Under natten mot onsdagen gjorde han ett av målen är Cerro Porteno besegrade Independiente del Valle från Ecuador med 3-0 och tog sig vidare i kvalet till Copa Sudamericana.

Güiza som vann skytteligan i spanska ligan säsongen 2007/08 med 27 mål på 37 matcher då han spelade för Real Mallorca vilket ledde till att han säsongen efter värvades av Fenerbahce för 14 miljoner Euro har under sin tid i Cerro Porteno gjort 13 mål på 31 ligamatcher.