VIDEO: Hakan Calhanoglus första Bundesliga-mål för Bayer Leverkusen

De turkiska landslagsspelarna Ömer Toprak och Hakan Calhanoglu fanns båda med från start när Bundesliga omstartade på fredagskvällen då Bayer Leverkusen tog emot Werder Bremen på hemmaplan.

Bägge två spelade hela matchen som slutade 3-3 och Hakan som gjorde 11 ligamål på 32 matcher för Hamburg förra säsongen gjorde sitt första Bundesliga-mål för Leverkusen när han slog in en frispark i den 63e minuten som betydde 2-2. Han har nu gjort 2 mål samt 4 assist på 6 tävlingsmatcher för sin nya klubb varav 1 mål samt 2 assist på 3 Bundesliga-matcher.

I Bayer Leverkusens uppställning fanns också Uwe Seelers barnbarn, den 18-årige mittfältaren Levin Mete Öztunali (turkisk pappa och tysk mamma) med men han byttes ut i den andra halvleken. Levin som debuterade i Bundesliga förra säsongen spelar just nu för Tysklands U20-landslag.