VIDEO: Kasimpasa vände- och vann

När Kasimpasa under lördagseftermiddagen tog emot Kardemir Karabükspor på hemmaplan så hamnade laget för tredje matchen i rad i underläge. Men till skillnad mot de två tidigare matcherna då man hämtat upp underläge till ett oavgjord resultat lyckades laget vända och vinna den här gången.

Karabükspors nyförvärv Dominick Kumbela gav bortalaget ledningen i den 17e minuten på ett märkligt sett. Han sköt ett skott som Andreas Isaksson i Kasimpasa räddade och returen studsade tillbaka på Kumbela och in i mål. Det var hans andra mål för säsongen.

Kasimpasa skulle komma att kvittera innan den första halvleken var slut genom Tabare Viudez på straffspark sedan Ryan Babel fällts men reprisbilderna visade att Karabüks försvarare Erdem Özgenc hade fällt honom utanför- och inte innanför straffområdet.

I den 88e minuten kom då segermålet (2-1) genom inhopparen Halil Colak som förvaltade Tabare Viudez assist i mål.

Kasimpasa gick i och med segern upp på tredje plats i tabellen med 5 poäng medan Karabükspor som har 1 oavgjord och 2 förluster efter 3 omgångar ligger sist i tabellen.