Cesare Prandelli inför avspark mot Arsenal

Galatasarays tränare Cesare Prandelli sa följande på presskonferensen inför avspark mot Arsenal.

Inför mötet
“Arsenal kommer att försöka skapa ett tryck på vår planhalva. De har en spelstil som de är vana med sedan många år tillbaka och det är något vi måste anpassa oss efter samtidigt som vi ska spela vårt spel. Vi behöver utnyttja varenda chans vi får. I Europa går det inte att ge något gratis till motståndarna.”

“Imorgon kommer ni att få se ett lag som är redo. Ni kommer att få se ett lag som kommer att försöka vinna tillbaka bollen vid varje bolltapp. I såna här matcher är det mycket viktigt att ha bra mentalitet och mod. Men det gäller att inte bli för övermodiga.

Om Arsene Wengers långa tid i Arsenal
Att få stanna kvar i en klubb länge är varje tränares dröm men detta är något som vi endast ser i England. I andra delar av världen är det mer resultatanpassad beroende på hur länge en tränare blir kvar i klubben.