VIDEO: Galatasaray 2-1 Fenerbahce

Målen och höjdpunkterna från derbyt mellan Galatasaray och Fenerbahce på lördagskvällen. Efter en chansfattig första halvlek så rivstartade Galatasaray i den andra när Wesley Sneijder sköt ett skott som Fenerbahces målvakt Volkan Demirel räddade.

En liten stund senare blev Fenerbahces portugisiske mittback Bruno Alves utvisad för hög spark i ryggen på Galatasarays schweiziske mittfältare Blerim Dzemaili. Några minuter efter utvisningen träffade Olcan Adin stolpen och därefter nickade Michal Kadlec ovanför när han fick en gyllene chans efter en Fenerbahce hörna.

När derbyt såg ut att sluta mållös klev Sneijder in i handlingen. I den 88a minuten drog han på ett skott utanför straffområdet som letade sig in i mål och bara någon minut senare, i den 91a minuten, gjorde han samma sak , den här gången i andra målet. Alper Potuk reducerade för Fenerbahce i den 95e minuten vilket också blev slutresultatet.

Galatasaray gick i och med segern upp i serieledning, två poäng före Besiktas i en haltande tabell.