VIDEO: Ricardo Quaresma bakom Portugals seger mot Danmark

Den förre Besiktas-spelaren Ricardo Quaresma som under sina två säsonger i klubben blev snabbt en favorit hos fansen hade en stor delaktighet i Portugals seger mot Danmark i EM-kvalet på tisdagskvällen. Med bara sekunder kvar av matchen satte Quaresma som hade blivit inbytt inbytt i den 84e minuten fart på högerkanten och slog ett inlägg som Cristiano Ronaldo nådde högst på och via en dansk försvarare nickade bollen i mål i den 95e minuten.

Quaresma som i januari i år återvände till Porto hade för första gången på över två år blivit uttagen till Portugals landslag inför träningsmatchen mot Frankrike samt EM-kvalmatchen mot Danmark och i hans comeback i landslaget mot Frankrike i lördags gjorde han dessutom sitt första landslagsmål på över sex år när han reducerade på straffspark (1-2 vilket blev slutresultatet) efter att ha varit på planen i drygt 10 minuter.

Assisten till Cristiano Ronaldo

 Straffmålet mot Frankrike