VIDEO: Trabzonspor besegrade Lokeren

Trabzonspor följde upp den första segern i ligaspelet med att besegra Lokeren på hemmaplan på torsdagskvällen med 2-0.

Efter en mållös första halvlek slog Mehmet Ekici en hörna som Mustapha Yatabare nickade i mål i den 54e minuten och några minuter före fulltid placerade Kevin Constant in slutresultatet efter att ha blivit framspelad av Jose Bosingwa.

Mehmet Ekicis hörnor ser ut att bli ett vinnande recept för Trabzon den här säsongen. I segermatchen mot Mersin Idman Yurdu nickades två av hans hörnor in i mål och så målet mot Lokeren ger tre hörnmål på de två senaste matcherna.

I gruppens andra match som spelades på onsdagskvällen slog Legia Warszawa Metalist Kharkiv på bortaplan med 1-0. Tabellen efter tre omgångar ser ut som följer;

  1. Legia Warszawa, 9 poäng
  2. Trabzonspor, 6 poäng
  3. Lokeren, 3 poäng
  4. Metalist Kharkiv, 0 poäng