Besiktas vände 0-1 till seger

Besiktas tog tre viktiga poäng under söndagskvällen när laget vände 0-1 till seger på bortaplan mot nykomlingen Istanbul Basaksehir.

Hemmalaget tog ledningen i matchen ett par minuter innan halvtidsvilan genom den moldaviske försvararen Alexandru Epureanu men Besiktas lyckades vända- och vinna efter två mål i den andra halvleken. Demba Ba kvitterade i den 63e minuten med sitt 3e ligamål för säsongen och Kerim Frei gjorde segermålet i den 75e minuten när han slängde sig fram på en målvaktsretur och stötte in bollen.

Besiktas fick två spelare utvisade i slutet av matchen efter två gula kort; den colombianske mittbacken Pedro Franco och vänsterbacken Ismail Köybasi.

Förlusten var Istanbul Basaksehir första på den nya arenan Basaksehir Fatih Terim stadion efter 6 tävlingsmatcher. Besiktas gick i och med segern upp på tredje plats i tabellen två poäng efter Fenerbahce samt Galatasaray medan Istanbul Basaksehir ligger på 11e plats med 11 poäng.

Se målen och höjdpunkterna från matchen här.