Theofanis Gekas om målsuccén: “Det viktigaste är att laget går bra”

Den grekiske landslagsanfallaren Theofanis Gekas, 34 år, återvände till Akhisar Belediyespor inför den pågående säsongen efter att ha spelat förra säsongen i Torku Konyaspor. Hans första tid i Akhisar blev till stor succé efter 12 mål på 15 matcher under vårsäsongen 2012/13 och målen har fortsatt komma efter återkomsten till klubben.

Gekas har inlett säsongen 2014/14 med 9 mål på 8 matcher och Akhisar Belediyespor ligger på delad tredje plats i tabellen bakom Fenerbahce och Galatasaray.

Så här säger Theofanis Gekas om målsuccén: “Det finns inte mycket att säga när det gäller min målsättning i antalet mål. Det viktigaste är att laget går bra. När laget går bra kommer jag också att göra det. Jag kan inte göra något själv.”

Om samarbetet med mittfältaren Bilal Kisa som har stått för fem av assisten till hans mål: “Vi fungerar bra tillsammans och det är något som gynnar laget.”

Theofanis Gekas har under sin tid i Turkiet gjort 42 mål på 58 matcher i ligaspelet varav 21 mål på 23 matcher för Akhisar Belediyespor.