Balikesirspor vann målfest mot Kasimpasa

Nykomlingen Balikesirspor hade inför matchen mot Kasimpasa på söndagen endast vunnit en match i sin återkomst till högsta ligan. Det var mot Galatasaray i slutet av september. Sedan dess hade laget spelat 10 matcher (2 oavgjorda och 8 förluster) utan att vinna men på söndagen fick laget känna på hur det känns att vinna igen när Kasimpasa besegrades med 5-3 efter att den andra halvleken bjudit på hela 7 mål.

Men det började inte bra för lagets del när Oscar Scarione gav Kasimpasa ledningen i den 8e minuten vilket också blev första halvlekens enda mål. I början av den andra halvleken gjorde Balikesirspor två mål inom fyra minuters spel genom Gökhan Ünal samt Burak Celik men Tunay Torun kvitterade bara någon minut senare. Balikesir skulle dock på nytt ta ledningen i matchen när Sercan Yildirim själv gjorde mål efter att ha legat bakom lagets två första och senare låg Sercan återigen bakom ännu ett mål när han spelade fram Ali Öztürk till 4-2. Ryan Donk reducerade för Kasimpasa i den 80e minuten och Mugdat Celik fastställde slutresultatet i den 95e minuten.

Balikesirspor som vann igen efter fem raka ligaförluster ligger fortfarande sist i tabellen men har närmare kontakt till lagen ovanför (fem poäng upp till rätt sida om strecket till Eskisehirspor) medan Kasimpasa ligger på 9e plats i tabellen.

Andreas Isaksson vaktade målet för Kasimpasa och har på de tre senaste ligamatcherna släppt in 11 mål. För två omgångar sedan blev det förlust mot Bursaspor med 1-5 som följdes upp av seger mot Eskisehirspor (1-0) innan förlusten mot Balikesir.

Se målen och höjdpunkterna från matchen här.