Besiktas upp i serietopp igen

Besiktas vann sin sjätte raka match i ligaspelet när Akhisar Belediyespor besegrades med 3-1 på hemmaplan under söndagskvällen och gick upp i serietopp igen en plats som både Fenerbahce samt Galatasaray tidigare under omgången lagt beslag på.

Cenk Tosun som spelar ensam anfallare i Besiktas under tiden Demba Ba är skadad gav laget ledningen i 24e minuten efter assist av Olcay Sahan vilket också blev halvtidsresultatet. I den andra halvleken ökade Jose Sosa på Besiktas’ ledning med sitt första mål för klubben. Akhisar Belediyespor reducerade några minuter senare efter ett fantastiskt mål av Bilal Kisa men närmare än så kom inte gästerna utan inhopparen Gökhan Töre gjorde istället 3-1 på tilläggstid vilket var hans första ligamål för säsongen.

Besiktas ligger i serietopp en poäng före Galatasaray och två poäng före Fenerbahce medan Akhisar Belediyespor som inte har vunnit på åtta ligamatcher i rad (4 oavgjorda och 4 förluster) ligger på 10e plats i tabellen.

Se målet och höjdpunkterna från matchen här.