Fenerbahce vann efter sent straffmål

Fenerbahce vann under fredagskvällen sin tredje raka ligamatch på bortaplan mot Kayseri Erciyesspor efter ett sent straffmål av Emre Belözoglu och gick samtidigt upp i serieledning, en poäng före Besiktas och två poäng före Galatasaray.

Kayseri Erciyesspors Mehmet Akgün fick bollen i straffområdet i den 86e minuten och domaren Hüseyin Gökcek valde efter några sekunders samtal med extradomaren bakom mål att peka på straffpunkten och fram klev Fenerbahces lagkapten Emre och satte bollen säkert, högt bakom hemmalagets duktige målvakt Gökhan Degirmenci.

Segern var Fenerbahces åttonde match i ligaspelet utan förlust medan Erciyesspor åkte på sin första förlust efter tre matcher. Laget ligger på 13e plats i tabellen med 14 poäng.

Se målet och höjdpunkterna från matchen här.