Galatasarays trupp mot Genclerbirligi: Aurelien Chedjou, Felipe Melo och Wesley Sneijder saknas

Galatasaray anlände under torsdagskvällen till Turkiets huvudstad Ankara där sista ligamatchen för året mot Genclerbirligi väntar på fredagskvällen på 19 Mayis stadion.

Galatasaray kan vid seger gå förbi Besiktas upp på förstaplats i tabellen och avsluta året som ligaetta om inte Besiktas vinner sin match på söndag men får klara sig utan tre viktiga spelare; Aurelien Chedjou, Felipe Melo samt Wesley Sneijder.

Melo är avstängd medan Chedjou och Sneijder är skadade. Dessutom saknas Veysel Sari, Blerim Dzemaili och Goran Pandev.

Följande spelare fanns med på resan till Ankara:
Fernando Muslera, Sinan Bolat, Alex Telles, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Umut Bulut, Burak Yılmaz, Sinan Gümüş.