Målrikt när Bursaspor och Trabzonspor delade på poängen

Regnet öste ner över Atatürk stadion i Bursa när Süper Lig’s två målgladaste lag Bursaspor och Trabzonspor möttes på söndagseftermiddagen i en målrik match som slutade oavgjord.

Båda lagen hade inför omgången gjort mest mål (23) i ligan efter 13 omgångar och båda lagen kommer också ha gjort flest mål när omgången färdigspelas på måndagskvällen.

Özer Hurmaci gav Trabzon ledningen i den 15e minuten efter en målvaktsretur, brassen Fernandao kvitterade för Bursa i den 24e minuten på straffspark vilket var hans 8e ligamål för säsongen och Ozan Tufan satte 2-1 fem minuter senare vilket såg ut att bli halvtidsresultatet men ett frisparksmål av Yusuf Erdogan i den 45e minuten förändrade det.

Volkan Sen gav Bursaspor på nytt ledningen i den 53e minuten med sitt 5e ligamål för säsongen genom ett skott inne i straffområdet efter att ha blivit assisterad av Ozan men gästerna skulle få med sig en poäng hem till Trabzon när Mustafa Akbas nickade in kvitteringsmålet efter hörna slagen av Mehmet Ekici i den 80e minuten. Samuel Holmén som är utlånad till Bursaspor från Fenerbahce under den pågående säsongen hoppade in i slutminuterna för hemmalaget.

Slutresultatet 3-3 innebär att båda lagen har gjort 26 mål vardera efter 14 spelade matcher, mest av alla lagen i ligan. Bursaspor som bara har vunnit en match på de sex senaste ligamatcherna (4 oavgjorda) ligger på 7e plats i tabellen medan Trabzonspor ligger på 5e plats.

Se målen och höjdpunkterna från matchen här.