VIDEO: Sergen Yalcin-effekt när Sivasspor vann stort

Efter en oavgjord samt fem förluster på de sex senaste tävlingsmatcherna (inklusive två förluster i cupspelet) så vann Sivasspor återigen en match när Gaziantep B.B. från andra divisionen besegrades med 4-0 på hemmaplan i tredje omgången av turkiska cupens gruppspel där alla målen kom i den första halvleken.

Sergen Yalcin fick en perfekt start på sitt nya tränarjobb i Sivasspor. Batuhan Karadeniz gjorde 1-0 i den 14e minuten, förra säsongens skytteligavinnare i turkiska ligan Aatif Chahechouhe gjorde 2-0 tre minuter senare och innan den första halvleken var slut så hade Sivas gjort ytterligare två mål genom Aatif samt Musa Sinan Yilmazer.

Det blev inga mål i den andra halvleken och Sivasspor vann klart med 4-0, lagets första trepoängare i turkiska cupens gruppspel.