Besiktas om Alexander Milosevic: “Han valde oss”

Besiktas’ styrelseledamot Erdal Torunogullari förklarar värvningen av Alexander Milosevic:Det är bara att hoppas på det bästa. Vi har knutit till oss en bra spelare som vi har haft koll på länge. Vi har en scoutingverksamhet utomlands och efter deras rekommendation samt godkännande av vår scoutchef Fikret Demirer inledde vi förhandlingarna som startade i slutet av oktober. Vi har hållit förhandlingarna hemliga fram till förra årets sista dagar.”

Även Anderlecht och Lazio var med i bilden. Anderlecht erbjöd samma summa som vi erbjöd men han valde oss. Efter att ha pratat med honom förklarade han att han kände till Besiktas mycket bra och att han hade många kompisar som hejade på laget.”

Alexander är en utvecklingsbar spelare. Jag kan säga att vi har kommit överens med en spelare som kommer att göra ett stort intryck i fotbollsvärlden under de kommande åren.”