Flera spelare på väg bort från Galatasaray

Galatasarays tränare Hamza Hamzaoglu berättade under en intervju med Lig TV på tisdagen om att flera spelare är på väg bort från klubben i vinter.

Spelarna det rör sig om är mittbacken Gökhan Zan, högerbacken Veysel Sari, mittfältarna Engin Baytar, Yigit Gökoglan, Umut Gündogan och Yekta Kurtulus. Dessutom kan det bli så att den unge anfallaren Sinan Gümüs lånas ut under vårsäsongen.

Utöver de spelare som är på väg att lämna så berättade Hamza Hamzaoglu om att klubben kan tänka sig att göra en värvning till försvaret med tanke på att Aurelien Chedjou ska spela Afrikanska mästerskapen med Kameruns landslag. Ett namn som nämns då är Akhisar Belediyespors lagkapten Ugur Demirok som är fostrad i Galatasarays ungdomsakademi och som tidigare tillhörde klubben från 2000 till 2011 men som var utlånad till andra klubbar under de senare åren.