Galatasaray: “Vi tänker inte sälja Wesley Sneijder”

Galatasarays styrelseledamot Abdurrahim Albayrak gjorde under onsdagen ett uttalande till den turkiska sportkanalen NTV Spor då han förklarade att klubben inte har några planer på att sälja Wesley Sneijder som har ryktats vara på väg bort från klubben.

Abdurrahim Albayrak sa i sitt uttalande till NTV Spor om att klubben inte har några planer på att sälja Sneijder: “Vi ska inte sälja honom. Han har en köpklausul i sitt kontrakt på 20 miljoner Euro och vi tänker inte sälja honom för under den summan.

Albayrak dementerade också ryktena om Sneijder i tidningarna den senaste tiden: “Den typen av nyheter stämmer inte. Sneijder är vår spelare och han är lycklig i Turkiet. Han kommer att vara en del av vår trupp även under andra halvan av säsongen.

Några klubbar som har uppgetts vara intresserade av att värva Sneijder i januari är Inter, Manchester United och Southampton.