Jimmy Durmaz åter på Fenerbahces lista

Den 26-årige svenske landslagsmittfältaren Jimmy Durmaz kan återvända till Süper Lig redan efter en halvsäsong.

Det har tidigare skrivits om att både Besiktas samt Fenerbahce sägs vara ute efter Jimmy som kan spela med turkiskt medborgarskap och enligt NTV Spor ligger Fenerbahce i dagsläget närmast till att värva honom.

Enligt kanalens uppgifter vill Fenerbahce främst låna Jimmy från Olympiakos för en summa på 500 000 Euro men den grekiska klubben uppges inte vara intresserade av en utlåning vilket ska ha lett till att Fenerbahce har ändrats sig och kan tänka sig att betala 2 miljoner Euro i övergångssumma.

Enligt NTV Spor så ska Jimmys pappa säg till kanalen att han son skulle bli mycket glad över att spela i Turkiet igen samtidigt som att agenten Martin Dahlin inte velat svara på några frågor.

Under onsdagen skrev Sportbladet om att Jimmy Durmaz jagas av fem klubbar i Turkiet och förutom Besiktas samt Fenerbahce handlar det om Bursapor, Kasimpasa och Kayseri Erciyesspor. I deras artikel kan man också läsa kommentar av Jimmys agent Martin Dahlin. Läs den här.