Mehmet Özdilek ny tränare i Kayseri Erciyesspor

Kayseri Erciyesspors president Ziya Eren meddelade på Twitter i lördags om att det blir Mehmet Özdilek som tar över tränarjobbet i klubben. Parterna har kommit överens om ett 1,5 årskontrakt.

Mehmet Özdilek blir Erciyesspors tredje tränare den här säsongen och fjärde tränare efter förra säsongens slut. Hikmet Karaman lämnade tränarjobbet i klubben efter förra säsongen och Bülent Korkmaz tog över inför den nya säsongen men fick gå i slutet av november. Hans ersättare blev Ugur Tütüneker som lämnade jobbet efter bara en månad.

Kayseri Erciyesspor blir Mehmet Özdileks femte klubb i tränarkarriären och den tredje sedan 2013. Efter en kortare period i Manisaspor var han tränare i Antalyaspor mellan 2008 och 2013. Efter tiden i Antalya tog han över tränarjobbet i Genclerbirligi i början av säsongen 2013-14 men avgick när säsongen tog slut. Inför den pågående säsongen presenterades han som ny tränare i Caykur Rizespor men fick gå efter dålig resultat.

I samma veva som Erciyesspor presenterade Mehmet Özdilek som ny tränare gjorde klubben även klart med den 30-årige mittbacken Pape Diakhate från Senegal som återvänder till klubben. Han kommer närmast från Granada men där har det inte blivit något spel under den första halvan av säsongen. Diakhete var under den andra halvan av förra säsongen utlånad till Erciyesspor.