Trabzonspor på väg att förstärka försvaret – i officiella samtal med målvakt och mittback

Trabzonspor gör många mål. Klubben har gjort näst flest mål (29) i ligan efter Bursaspor efter 16 spelade matcher men klubben släpper också in väldigt många. 28 insläppta mål har det blivit vilket är näst flest i ligan tillsammans med Kasimpasa efter Balikesirspor.

Landslagsmålvakten Onur Kivrak åkte på en långtidsskada i början av säsongen och ingen av ersättarna har lyckats övertyga vilket har lett till att klubben är på väg att göra klart med en ny målvakt under vinterns transferfönster.

Under söndagen meddelade Trabzonspor börsen i Istanbul om att klubben har inlett förhandlingar med två spelare; Landslagsmeriterade målvakten Hakan Arikan som just nu spelar med Kayserispor i andradivisionen men som tidigare spelat i högsta ligan med bl.a. Besiktas och Antalyaspor.

Den andra spelaren är landslagsmeriterade mittbacken Ugur Demirok från Akhisar Belediyespor. I Ugurs fall uppges Trabzon redan ha kommit överens om ett 3,5 årskontrakt och en övergångssumma på 1,5 miljoner TL samt Kadir Keles i utbyte.