VIDEO: Alexander Milosevic anlände till Istanbul

Besiktas’ senaste tillskott i laget, den 22-årige mittbacken Alexander Milosevic som värvats från AIK anlände under måndagen till Istanbul.

Efter ankomsten till Istanbuls flygplats tog han sig vidare till Besiktas’ träningsanläggning, Nevzat Demir Tesisleri, för en rundgång där han också träffade några av sina nya lagkamrater samt sin nya tränare Slaven Bilic som välkomnade honom till klubben.

Besiktas’ egna TV-kanal BJK TV var också på plats och passade på att göra en kort intervju med Alexander som bl.a. berättade att han blev glad när Besiktas var intresserade av honom och att han sedan tidigare velat spela fotboll i Istanbul.

Alexander Milosevic kommer att spela med #4 på ryggen i Besiktas.

Intervjun som ni kan se på videoklippet nedan är på turkiska och engelska.