VIDEO: Besiktas vann i cupen med tre debutanter på plan

Ett reservbetonat Besiktas med tre debutanter i startelvan; Daniel Opare, Alexander Milosevic och Tolgay Arslan vann under torsdagskvällen mot Sariyer i turkiska cupens gruppspel med 3-1 på Olympiastadion i Istanbul. Besiktas’ mål gjordes av mittfältaren Necip Uysal, den 19-årige anfallaren Furkan Yaman samt debutanten Tolgay Arslan som blev klar för klubben för bara några dagar sedan. Sariyers tröstmål gjordes av Cemre Atmaca.

Besiktas ligger med en omgång kvar tvåa i sin grupp efter redan klara Caykur Rizespor två poäng före Adana Demirspor. Besiktas möter Rizespor på bortaplan i den sista omgången och Adana Demirspor möter redan utslagna Sariyer på bortaplan.

Alla debutanter i Besiktas fick spela hela matchen och spelarna lovordades efter debuten av Besiktas’ tränare Slaven Bilic.