VIDEO: Royston Drenthe målskytt i debuten

drDen 27-årige holländske ytterspelaren Royston Drenthe som Real Madrid under sommaren 2007 värvade från Feyenoord för 14 miljoner Euro skrev i fredags på ett 2,5 årskontrakt med Kayseri Erciyesspor.

Två dagar senare gjorde han mål i debuten för Erciyesspor efter att ha varit på planen i drygt 10 minuter när laget besegrade Kardemir Karabükspor på bortaplan med 2-1. Han kvitterade till 1-1 i den 73e minuten med ett skott utanför straffområdet och i den 83e minuten gjorde Edinho segermålet.

Drenthe spelade under den första halvan av säsongen för Sheffield Wednesday i Championship, Englands andradivision, och förra säsongen spelade han i samma liga för Reading.

Royston Drenthe lämnade Real Madrid efter tre säsonger (den sista 2009/10) och har sedan dess spelat även en säsong vardera för Hercules, Everton och Alaniya. Kayseri Erciyesspor är hans 7e klubbadress på de sex senaste säsongerna.