VIDEO: Demba Ba matchhjälte när Besiktas gick upp i serietopp

Demba Ba blev under söndagskvällen stor matchhjälte när Besiktas besegrade Caykur Rizespor på bortaplan och gick samtidigt upp i serieledning.

Besiktas hade inför mötet mot Caykur Rizespor chansen att gå upp i serieledning sedan Fenerbahce endast fått med sig en poäng i hemmamötet mot Trabzonspor på lördagskvällen. Någon laget också lyckades med.

Efter en mållös första halvlek gav Jose Sosa Besiktas ledningen i den 59e minuten efter ett snyggt förarbete av Demba Ba men ledningen stod sig inte länge då Sercan Kaya bara tre minuter senare kvitterade. Besiktas skulle ändå få göra ett segermål innan matchen tog slut sedan Rizespor under den andra halvleken blivit decimerat med två röda kort inom en kort tid på Kivanc Karakas i samband med Sosas ledningsmål och Koray Altinay efter Rizes kvitteringsmål.

Besiktas fick en straffspark i den 88e minuten och fram klev Demba Ba som gjorde sitt 11e ligamål på 16 matcher den här säsongen. Besiktas vann sin tredje raka ligamatch och gick förbi Fenerbahce i tabelltoppen.

Se målen och höjdpunkterna från matchen här.