Kayseri Erciyesspor byter tränare igen

Tränaren Mehmet Özdilek blev inte långvarig i Kayseri Erciyesspor. Han tog över tränarjobbet i klubben i mitten av januari och lite mer än två månader senare meddelade han sin avgång.

Mehmet Özdileks statistik i Erciyesspor blev 2 segrar och 7 förluster på 9 ligamatcher med målskillnaden 10-20. I den senaste omgången föll laget mot Caykur Rizespor på hemmaplan med 0-3 i en viktigt bottenmatch och ligger med nio omgångar kvar att spela precis nedanför nedflyttningsstrecket med 7 poäng upp till Eskisehirspor och Sivasspor som ligger på rätt sida om strecket. Det är 36 poäng kvar att spela om.

I och med Mehmet Özdileks avgång kommer Kayseri Erciyesspor att byta tränare tre gånger under den pågående säsongen. Det blir också det fjärde tränarbytet på mindre än ett år om man går tillbaka till förra säsongens slut. Hikmet Karaman lämnade tränarjobbet i klubben efter förra säsongen och Bülent Korkmaz tog över inför den nya säsongen men fick gå i slutet av november. Hans ersättare blev Ugur Tütüneker som lämnade jobbet efter bara en månad.